Alaa Osman

servicehero

Telia City Vest

Anbefalinger
7
Anbefaler
0
Følgere
3
Følger
3

Om meg

At give kunderne det de forventer, og lidt til.

Servicepowers

Troverdig
Imøtekommende
Profesjonell
Hjelpsom

Aktivitet

Telia City Vest
21 OCT
hjælpsom, forstående og altid smilende. jeg har altid været 3 kunde og havde ALDRIG tænkt mig at flytte derfra, men så skete der det at jeg stødte ind på Alaa. 30 min senere havde jeg flyttet mit nr, min kones nr og data kort til mine børns ipad over til telia. Er meget tilfreds med købet. Alaa er vildt meget serviceminded og jeg lagde mærke til at selv under stresset forhold forholder han sig kølig og smilende. Altså kort beskrevet hvis man spørger mig: DANMARKS BEDSTE SÆLGER!!!!
Telia City Vest
20 OCT
Har aldrig oplevet en bedre service i en teleforretning end den jeg har fået hos Alaa. Han er altid smilende og på. Jeg synes at han altid giver den hele armen når han hjælper mig. Jeg går altid fra butikken med en følelse af at jeg har fået den bedste behandling. Jeg har aldrig gået fra butikken forvirret eller usikker omkring hvad jeg har fået.
Telia City Vest
12 OCT
Telia City Vest
10 OCT
har fået det bedste service nogen sinde i en telebutik. meget kompetent og hjælpsom.
Telia City Vest
10 OCT
Han gav en god service
Telia City Vest
10 OCT
Fremragende service og den bedste service oplevelse jeg har oplevet i mit liv!!!
Telia City Vest
10 OCT
Jeg har handlet med Alaa flere gange og jeg har kun haft positive oplevelser med ham. Han tager sig rigtig godt af kunden og man føler at han oprigtigt gerne vil løse ens problemer. Jeg synes han altid går et ekstra skridt når han ekspederer mig. 5 stjerner fra mig.
Anbefalt